Μαγνητικός Τομογράφος με ΑΙ (3 Tesla)

Μαγνητικός Τομογράφος με AI
(3 Tesla)

Μένοντας συνεπείς στις δεσμεύσεις μας για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε. προχώρησε στην προμήθεια του Μαγνητικού Τομογράφου SIGNA Architect 3T AIR Edition 128 καναλιών της GE, το πλέον προηγμένο σύστημα Μαγνητικής Τομογραφίας που συνδυάζει τις εξελίξεις στην τεχνολογία με τη διαισθητική μηχανική.

Με το νέο αυτό μοντέλο η GE μας καλωσορίζει στο μέλλον καθώς η νέα πλατφόρμα της SIGNA επαναπροσδιορίζει την παραγωγικότητα και οδηγεί την απεικόνιση στο επόμενο επίπεδο. Παρέχει λύσεις απεικόνισης που καλύπτουν μια τεράστια γκάμα αντιθέσεων ογκομετρικών δεδομένων σε δισδιάστατο και τρισδιάστατο επίπεδο καθώς και δυνατότητες διόρθωσης κίνησης.

Αποτελώντας ένα  state of art μηχάνημα και με την ταυτόχρονη χρήση του AIR Recon DL  λειτουργεί με μεγαλύτερη ευαισθησία συνδυάζοντας ανώτερη ομοιογένεια και βαθύτερη διείσδυση σήματος σε μικρότερο χρόνο.
Ένας έξυπνος αλγόριθμος ανακατασκευής βελτιώνει το SNR,  μειώνει τον θόρυβο και καταστέλλει τα artifacts με αποτέλεσμα πιο καθαρή και καλύτερης ποιότητας εικόνα. Χάρη στην ΤΝ ανιχνεύει αυτόματα την ανατομία και σχεδιάζει την εξέταση παρέχοντας συνέπεια και ποσοτικοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο βοηθά στην εξάλειψη εκ νέου σάρωσης και υποστηρίζει προηγμένες δυνατότητες απεικόνισης, όπως οι τεχνολογίες HyperWorks και NeuroWorks.

Η ανοικτού τύπου αρχιτεκτονική του μηχανήματος (wide-bore) σε συνδυασμό με τα νέου τύπου πηνία προσφέρουν μεγάλη άνεση στον εξεταζόμενο και καλύπτουν το 99,9% των περιπτώσεων οποιασδήποτε ανατομίας έχει.

Οι δυνατότητες DTI που προσφέρονται επιτρέπουν την προσαρμογή έως και 300 κατευθύνσεων κωδικοποίησης διάχυσης που έχουν ως αποτέλεσμα πιο ακριβείς εκτιμήσεις. Διαθέτοντας λειτουργία SilentWorks μπορεί να μειωθεί ο θόρυβος που παράγεται κατά την εξέταση. Η νέα λειτουργία FOCUS DWI βελτιώνει σημαντικά την ανίχνευση του καρκίνου του προστάτη ακόμα και σε αρχικά στάδια αλλά και η χρήση της τεχνικής ΜUSE μας επιτρέπει να παράγουμε εικόνες διάχυσης πολλαπλών βολών με ελαχιστοποίηση των σφαλμάτων. Τέλος, η  MAGIC μας επιτρέπει με μια γρήγορη λήψη να παράγουμε πολλές ακολουθίες διαφορετικών τεχνικών μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης.  

Η επιμέλεια του κειμένου έγινε από τον Αθανάσιο Γεωργόπουλου, Μηχανικό Βιοϊατρικής Τεχνολογίας της Μαγνητικής Πατρών.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.