Βιοπαθολογικό - Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Η Μαγνητική Πατρών διαθέτει ένα σύγχρονο Βιοπαθολογικό-Μικροβιολογικό Εργαστήριο στην Πάτρα και ένα στον Πύργο με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό και προηγμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μας με αξιοπιστία, ταχύτητα και ασφάλεια. Στα Βιοπαθολογικά – Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Μαγνητικής Πατρών διενεργείται ένα πλήρες φάσμα εργαστηριακών εξετάσεων που αφορούν τόσο στην προληπτική ιατρική και την προαγωγή της υγείας, όσο και στην διάγνωση και παρακολούθηση νοσημάτων και παθήσεων.

Οι ιατροί μας στην Πάτρα είναι η Κουρέλη Όλγα MD, MSc, ιατρός Βιοπαθολόγος- Μικροβιολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Εργαστηρίου (απόφοιτη Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου  Πατρών, ειδικευθείσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, με Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημόσια Υγεία) και η Χαλμούκη Αικατερίνη MD, ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος (απόφοιτη Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, ειδικευθείσα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία).
Οι ιατροί μας στον Πύργο είναι ο Βασιλάτος Θεόδωρος MD, ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος του εργαστηρίου στον Πύργο (απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου AΝCONA Ιταλίας, ειδικευθείς στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών – Ρίο) και η Καλλιακμάνη Μάρθα MD, ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος (απόφοιτη Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου CAROL DAVILA Βουκουρεστίου, ειδικευθείσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ο Ευαγγελισμός”).

 

Τα Βιοπαθολογικά Εργαστήρια λειτουργούν με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό της Εταιρείας Roche Diagnostics και συγκεκριμένα τον Αιματολογικό Αναλυτή Sysmex XS 1000i, τον Βιοχημικό Αναλυτή Cobas Integra 400plus και τον Ανοσολογικό Αναλυτή Cobas Hitachi e 411, καθώς επίσης τον αναλυτή Genomera CDX της Abacus Diagnostica.

Επίσης τα Βιοπαθολογικά Εργαστήρια διαθέτουν πιστοποίηση ISO, συμμετέχουν σε τακτικό εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο και παράλληλα εφαρμόζουν πρωτόκολλα εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου, με σκοπό την εξασφάλιση της αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων. Ακολουθούν τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR. Επιπλέον, χρησιμοποιούν πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα διενέργειας των εξετάσεων με χρήση κωδικών barcode για κάθε ασθενή και κλειστού τύπου μηχανήματα απευθείας συνδεδεμένα με συστήματα H/Y.

Παρέχονται επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως η κατ’ οίκον αιμοληψία μετά από ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο, διαγνωστικά πακέτα προληπτικού ελέγχου- check up και ηλεκτρονική αποστολή των αποτελεσμάτων στον ασθενή ή και στον θεράποντα ιατρό σε email καθώς και online στην πλατφόρμα της Μαγνητικής Πατρών με δημιουργία πλήρους ψηφιακού ιατρικού φακέλου του ασθενούς.

Εξετάσεις που διενεργούνται στα Βιοπαθολογικά-Μικροβιολογικά Εργαστήρια: 

Αιματολογικές, Βιοχημικές, Ορμονολογικές, Ανοσολογικές-Ρευματολογικές, Ηλεκτροφορήσεις , Ιολογικός Έλεγχος, Πηκτικότητας και Θρομβοφιλίας, Νεοπλασματικοί δείκτες, Αλλεργιογόνα, Επίπεδα Φαρμάκων, Αναλύσεις ούρων, Μικροβιολογικές-Καλλιέργειες-Μυκητολογικές, Covid19 (Rapid test-PCR-Αντισώματα), Μοριακός έλεγχος γονιδίων-Ιών-Βακτηρίων.

"Με γνώμονα πάντα την προαγωγή της υγείας και το πραγματικό ενδιαφέρον μας για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά είμαστε στην διάθεσή σας! "

Ωράριο λειτουργίας μικροβιολογικού Πάτρας:

Δευτέρα - Πέμπτη

7:30 π.μ. - 15:00 μ.μ.
17:30 π.μ. - 20:30 μ.μ.

Παρασκευή

7:30 π.μ. - 15:00 μ.μ.

Σάββατο

8:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.

Ωράριο λειτουργίας μικροβιολογικού Πύργου:

Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή

7:30 π.μ. - 15:00 μ.μ.
17:30 π.μ. - 20:30 μ.μ.

Τετάρτη

7:30 π.μ. - 15:00 μ.μ.

Σάββατο

Κλειστό

Οι συνεργάτες μας

Οι συμβάσεις μας
Έχουμε σύμβαση με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με Λιμενικό (ΥΠ.Ο.Υ.Ν.Τ-ΑΛ), με το Πεζικό (ΔΥΒ/ΔΥΓ/ΕΔΥΠ), με την Αεροπορία (ΓΕΑ/116 Πτέρυγα Μάχης), με το Πολεμικό Ναυτικό (ΓΕΝ), με το ΤΥΠΕΤ και με το Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε.

Σύνδεση στον ψηφιακό φάκελο

Συνδεθείτε στον ψηφιακό σας φάκελο για να έχετε πρόσβαση στο πλήρες ιατρικό σας αρχείο

Η Ιατρική Εταιρεία «ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ» έχει δεσμευτεί να σέβεται τα δικαιώματά σας υπό το πρίσμα του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων σύμφωνα  με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΕ) 2016/679.

Προσωπικά δεδομένα  

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.