Τεστ Covid-19

Καθημερινά πραγματοποιείται μοριακή ανίχνευση Sars Cov 2 (PCR), ταχεία ανίχνευση (RAPID) & τεστ αντισωμάτων CoV IgG Abs. Ο μοριακός έλεγχος Real Time-PCR ενδείκνυται για ασυμπτωματικούς φορείς και έχει μεγαλύτερη ευαισθησία. Η ανίχνευση αντιγόνου SARS-CoV-2 (Rapid) συνιστάται για ασθενείς με συμπτώματα. Ο έλεγχος αντισωμάτων CoV IgG Abs γίνεται με αιμοληψία, ερευνά εάν ο ασθενής έχει έρθει σε επαφή με τον ιό καθώς και την “ανοσιακή απόκριση”.
Η δειγματοληψία γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό σε ειδικό χώρο στο κέντρο μας. Παρακάτω θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

COVID-19

Πληροφορίες

Πόσο κοστίζει;

Η μοριακή ανίχνευση (PCR) κοστίζει 47€, η ταχεία ανίχνευση (RAPID) 10€ ενώ τo τεστ αντισωμάτων CoV IgG Abs κοστίζει 25€. Επίσης, υπάρχει ένα πακέτο που περιλαμβάνει τεστ γρίπης και τεστ Covid-19 (RAPID) και κοστίζει 20€.

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα παραδίδονται εντός 24ώρου.

Πρέπει να κλείσω ραντεβού;

Τα τεστ PCR & RAPID διενεργούνται κατόπιν προκαθορισμένου τηλεφωνικού ραντεβού ενώ το τεστ αντισωμάτων CoV IgG Abs και το τεστ γρίπης πραγματοποιούνται τις ώρες που είναι ανοιχτό το μικροβιολογικό τμήμα και δεν χρειάζεται ραντεβού.

Που πραγματοποιείται η δειγματοληψία;

 Η δειγματοληψία γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό σε ειδικό χώρο στο κέντρο μας. Βασική προϋπόθεση είναι να δώσετε πρώτα τα στοιχεία σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.